Програма 2015та

Печати PDF

logo_notext

2015 година

ПРОГРАМА

08.09
20.00 концерт Тони Китановски Трио
22.00 Антигона - Р. Турција
10.09
20.00 Античка крв - Р. Грција
13.09
20.00 Електра - Р. Албанија
15.09
20.00 Прометеј - Р. Македонија
17.09
20.00 Лисистрата - Р. Македонија
19.09
20.00 Електра - Р. Македонија
20.09
20.00 Федра - Р. Македонија / Р. Словенија
22.09
20.00 Крал Иби - Р. Македонија

08.09 - АНТИГОНА 

10.09 - АНТИЧКА КРВ

13.09 - ЕЛЕКТРА

15.09 - ПРОМЕТЕЈ

17.09 - ЛИСИСТРАТА

20.09 - ФЕДРА

Новости новости

Error: Any articles to show

sponzori2017