Галерија

Печати PDF

Сликите од минатогодишните учесници на ФАД Стоби 2016.

17.09 - МЕДЕЈА 

18.09 - ЖИВОТОТ Е МАГИЧЕН КРУГ

19.09 - ТРОЈАНКИ

20.09 - ХЕРОСТРАТ

23.09 - ПАРЛАМЕНТАРКИ

24.09 - МЕДЕЈА, МАЈКА МИ

25.09 - АНТИГОНА И КРЕОНТ

Новости новости

Error: Any articles to show

sponzori2017